OEGANDA: Mwanza werd misbruikt door een hulpverlener – Kinshasa VideoMeer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

De avond valt in een achterbuurt van de Ugandese hoofdstad Kampala. Een vrouw doet haar hoofddoek af. Uit een klein kastje naast haar bed neemt ze een strak geel T-shirt en een knalroze minirok. Ze maakt zichzelf klaar voor de nacht.

Achter honderden deuren in deze buurt doen andere vrouwen hetzelfde. Vannacht verkopen ze hun lijf, vaak voor maar tweeënhalf tot vijf euro per keer.

Veel van de vrouwen zijn gevlucht. Uganda wordt omringd door landen die in crisis zijn, of zijn geweest. Het land huisvest meer dan 1,4 miljoen vluchtelingen. In het nachtelijke Kampala vind je vrouwen uit de Democratische Republiek Congo, Burundi, Zuid-Sudan en Rwanda. → https://nos.nl/l/2226912

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/

source

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

4 Comments - Write a Comment

  1. Weet je hoeveel mensen er door vluchtelingen misbruikt worden?

    Reply
  2. En onze minister Blok, vond de taal van trump ongepast; maar hoe zit het dan met de oorlog's taal van voorganger Timmermans ?

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.